♥ The Warm Wishes Wedding Projects

Kisah LOVEY DOVEY FEBRUARY!

April 12, 2011Bushra Tajuddin

As-Salam. ello lovelies~!! 


Kalau korang tengok entry kat blog ni makin lama, makin sayup2 aje kann..??
HEHE.. Sorry ekk.. I've been sgt2 busy with work lately.
Balik rumah dah penat. Sorry!

OK.. Actually, I nak sambung kisah 
LOVEY DOVEY FEBRUARY!

Haha.. Cite dah basi. Dah 2 bulan dah wehh..
Maaf sekali lagi... Harap2 korang tak jemu.

I nak coretkan dalam blog ini untuk tatapan di masa akan datang.
Harap2 boleh habiskan dalam minggu ini.

OK. Jom mulakan!!

Pada tanggal 18 February 2011 yang lalu, 
Presiden Kelab Single telah meletakkan jawatannya.
HAHA! Cik Puan Izza Idayue, jangan marah yer.. 

You're a gorgeous bride~!!

[ Image courtesy of Mazlan Mahat's FB ]


Majlis yang sangat sederhana tetapi meriah!
I LOIKE~!!

Owhh.. Sebelum terlupa, I dapat ini!


Seronok bila nampak my Favor Labels ada di kotak favors.
Dan bunga tangan bride itu. HEHE!

Till next time sweeties~!!


Lurve u~!!  


You Might Also Like

7 lovely message(s)

  1. sue & kina:
    erkkk..?? bangga ke..?? takde la bangga.. bkn org tau pun. cume rase seronok sbb ade org guna. that's mean die appreciate la kann..?? hehe!

    kikiTokiwa:
    sweet je pink tu kann..?? :D

    ReplyDelete
  2. test.. awat asik error jer bush

    ReplyDelete
  3. dearie. td tuh test.. skang nk comment plak.. ;)
    tersengih sorang2 muka ku di blog mu.. ;)
    thanks 4 attending dear.. and thanks again for the flower, pomander ball, monogram design..etc.. i really love it. u complete my big day!

    ReplyDelete
  4. izza:
    woohoo! my pleasure sweetie! kene la tayang muke gorgeous bride kat blog aku nii.. bile lagi kann..?? kekekeke.. wehh.. rinduuu~!! bile nak jumpe ni? ;)

    ReplyDelete

♥ Thank you for stopping by. Kindly leave your notes. Thanks a bunch~!! ♥

Popular Posts

Contact Form